نکات بسیار مهمی در رابطه با نصب سرامیک، کاشی و موزائیک وجود دارد که هر کدام از آن نکته ها ریشه در صنعت ساختمان سازی دارند. ما در این مقاله به شما روش کاشی کاری را آموزش داده و با هم به بررسی محل درست استفاده از کاشی مد نظر نسبت به ویژگی آن می پردازیم. قیمت های گفته شده در رابطه با نصب کاشی، چسب کاشی و… می تواند برای هر پروژه کمی فرق داشته باشد، هدف از قرار دادن قیمت ها برای شما نشان دادن دیدگاه اولیه نسبت به قیمت ها است.
عوامل تاثیر گذار بر قیمت کاشی کاری :
عوامل بسیاری بر قیمت یک پروژه تاثیر می گزارند و باعث افزایش و یا کاهش قیمت می شودند.
برای قسمت کاشی کاری عواملی مانند :
- نوع کاشی استفاده شده
- محل پروژه
- نوع و کیفیت ملات چسب کاشی
- انتخاب کاشی کار
- ابزار های استفاده شده برای پروژه
- رعایت نکات ایمنی و استاندارد ها
هر یک از موارد بالا تاثیر مستقیم بر قیمت دارد و می بایست برای تصمیم گیری به آن ها توجه ویژه کرد. البته مهم است که بدانیم بعضی از این موارد مانند چسب کاشی و نوع کاشی باید ویژگی های مورد نظر برای محل پروژه را داشته باشند برای مثال اگر ما برای پروژه کاشی کاری در استخر از چسب کاشی و کاش ضد آب استفاده نکنیم با گریز آب و خراب شدن پروژه مواجه می شویم.
پس مهم است که از ویژگی و کاربرد های در ست در محل درست استفاده کنیم و در قسمت کیفیت و جنس تقییر ایجاد کنیم
بررسی نوع کاشی و چسب کاشی برای نصب کاشی :
در مرحله انتخاب کردن کاشی ما به جنس، طرح و ویژگی های آن دقت می کنیم. کاهشی ها انواع بسیاری دارند و می توان به کاشی پرسلان، اسلب، شیشه ای و ضد اسید برای کاشی کاری اشاره کرد. هر یک از انواع کاشی ویژگی های خاص خود را داشته و در محیط های خاص خود استفاده می شود. امروزه به دلیل پیشرفت دستگاه ها ما توانایی انتخاب طرح های بسیار متفاوت و زیبا برای کاشی خود هستیم.
چسب کاشی به اندازه نوع کاشی مهم بوده و ارتباط مستقیم با یک دیگر دارند به این شکل که ما برای کاشی های پرسلان و یا کاشی های ضد اسید چسب های مخصوص داشته تا بهترین عملکرد رو باهم به ارمقان بیارن. کیفیت چسب کاشی مهم بوده و در محیط پروژه نقش مهمی دارد. برای مثال اگر ما برای نصب کاشی در ارتفاعا بالا به یک چسب کاشی بسیار با کیفیت و مقاوم احتیاج داریم.
محل پروژه کاشی کاری و کاشی کار :
مکان های مختلفی برای نصب سرامیک و کاشی وجود دارد که نسبت به سختی و میزان دقت باعث افزایش قیمت می شوند. برای مثال کاشی کاری در کف بسیار آسان تر از نما در ارتفاعات بالا بوده و یا برای استخر و سرویس های بهداشتی کاشی کار می بایست با دقت از ملات استفاده کند تا کاشی ها کاملا آب بندی شوند.
نکات ایمنی و ابزار های کاشی کاری :
برای نصب کردن انواع کاشی به کمک چسب پودری و یا خمیری ما به ابزار نیاز منیدم. برای درست کردن ملات ما به دریل میکسر، کاشی کاری بر روی کف و بدنه به کردک فلزی و برای حفظ ایمنی به دستکس و لباس مخصوص احتیاج داریم. برای اینکه ما از هزینه های مالی و جانی جلوگیری کنیم می باست نکات ایمنی را رعایت کنیم.
آموزش تمامی مراحل کاشی کاری با ملات چسب کاشی :
در این قسمت آموزش تمامی مراحل مهم و نکته داری که یک کاشی کار باید بداند بررسی و گفته شده است. شما می توانید در صورت بوجود آمودن سوال و یا ابهام در کاشی کاری با مشاوران کالینول ارتباط برقرار کنید. برای شروع وسایل را آماده کرده و محل پروژه را بررسی کنید. شکل و اندازه کاشی مد نظر را انتخاب کرده و تعداد را مشخص کنید.
بعد از انتخاب کاشی و چسب شما می بایست از مقدرا و تعداد مطمئن شده تا با کمبود مصالح روبرو نشوید. برای مصرف چسب کاشی هر برند می تواند روش متفاوتی داشته باشد. همچنین برای در ست کردن ملات ما روش های متفاوتی داشته و می بایست طبق روش خود محصول آن را مصرف کنیم.
بررسی محل پروژه برای کاشی کاری :
بعد از انتخاب مکان مورد نظر ما می بایست قبل از استفاده از ملات تمام آلودگی ها مانند گرد و قبار، پاره سنگ و زباله را از سطح پروژه پاک می کنیم تا در ادامه با ملات مخلوط نشوند. در ادامه لوازم مورد نیاز را آماده کرده و در جای خود قرار می دهیم.
درست کردن ملات و لاوزم مورد نیاز برای نصب کاشی :
در کل در این پروسه ما در سه بخش به ابزار های متفاوتی احتیاج داریم. در بخش درست کردن ملات به دریل میکسر، ظرف برای مخلوط کردن و در صورت نیاز وسایلی برای اندازه گیری. در قسمت نصب کاشی با کمک ملات ما به کاردک فلزی برای شانه کش کردن نیاز داریم و در حالتی که به دقت بالایی برای قرار دادن کاشی بر روی سطح زیر کار احتیاج داشتین می توانید از تراز کننده لیزری استفاده کنید.
در آخرین مرحله شما می توانید با کمک گووه و کلیپس همتراز کاشی و یا سرامیک خود را به شکل منظم و تراز شده کناره هم قرار دهید. تمامی این ابزار ها برای کاشی کاری واجب بوده و به انجام پروژه سرعت و کیفیت بالا می دهد.
استفاده از ملات چسب کاشی برای نصب کاشی :
اول با کمک روش مصرف چسب کاشی ملات را آماده کرده و در یک ظرف می ریزیم. ملات آماده شده را با کمک کاردک فلزی را برداشته و با کمک آن ملات چسب را بر روی سطح زیر کار میریزیم. قسمت مهم این مرحله انجام عملی است که به کیفیت کاشی کاری می افزاید. با شانه کش کردن ملات ریخته شده شما چسبندگی میان کاشی و سطح پروژه افزایش می دهید.
ملات سطح پروژه را به شکل عمودی و یا افقی شانه کش کرده و همین عمل را خلاف جهت سطح برو روی کاشی انجام دهید. شما می توانید با کمک تراز کننده لیزری سطح کار را به بخش های مساوی تقسیم کرده و بعد از ملات استفاده کنید.
زمان آماده شدن و خشک شدن ملات کاشی :
برای اینکه زمان خشک شدن ملات را بیابیم باید شرایط آب و هوایی منطقه ایکه در آن کار می کنیم را درنظر بگیریم. برای مناطقی که برفی و دارای رطوبط بسیاری هستن زمان خشک شدن افزایش می یابد. می توان گفت در شرایط گفته شده کاشی کار می بایست بین 30 تا 48 ساعت زمان برای خشک شدن بدهند. در شرایط معمولی و نبود رطوبت شما می توانید بعد از گذشت 30 ساعت از سطح کاشی کاری شده استفاده کنید.
حدود قیمت کاشی کاری در سال 1403 :
در بیشتر مواقع کاشی کار به صورت توافقی کار را انجام می دهد اما ما برای شما حدود قیمت یک پروژه برای انواع کاشی کاری را اینگونه نمایش می دهیم :
- نصب انواع کاشی با کمک چسب در ابعاد متوسط : 80/000 الی 90/000 تومان
- نصب سرامیک با کمک چسب سرامیک در ابعاد متوسط : 90/000 الی 100/000 تومان
- نصب کردن کاشی مخصوص استخر، سرویس، سونا و… : 150/000 الی 280/000 تومان
- کاشی سقف برای سرویس : توافقی