بهترین فرمول چسب کاشی + طریقه ساخت چسب کاشی

فرمول چسب کاشی
فهرست مطالب

چسب کاشی که در این چندین سال جای ملات سنتی را گرفته است و نقش بسیار مهمی در نازک کاری ساختمان دارد. مهمترین چیز برای چسب کاشی مقاومت و کیفیت آن است که این ارتباط مستقیم با فرمول چسب کاشی دارد. در این مقاله به فرمول شیمیایی و مواد اولیه چسب کاشی می پردازیم. همچنین وسایل کارخانه ای و غیر کارخانه ای که با آن می توان چسب کاشی را درست کرد بررسی می کنیم.

طریقه ساخت چسب کاشی در ایران :

برای ساخت چسب سرامیک، کاشی و موزائیک ما به یک فرمول قابل اطمینان نیاز داریم. این فرمول نسبت به ویژگی های مورد نظر می بایست استاندارد باشد و همچنین دوام و چسبندگی خود را حفظ کند. فرمول چسب کاشی هر برند می تواند متفاوت باشد و همین تفاوت باعث برتر شدن یک برند شود، البته نکات دیگری هم در رابطه با پیشرفت و برتر شدن یک برند وجود دارد.

برای ساخت انواع چسب سرامیک، کاشی و موزائیک ما به مواد و دستگاه های مخصوص این کار احتیاج داریم و مهم تر از این موارد داشتن یک فرمول چسب کاشی بسیار با دوام و همچنین داشتن ویژگی های خاص و کاربردی. ایران در چند دهه اخیر توانسته در صنعت ساخت و تولید انواع چسب کاشی پیشرفت های چشمگیری داشته باشد.

بهترین فرمول چسب کاشی برای کدام برند است ؟

برای آن که بهترین فرمول چسب سرامیک و کاشی را بین تمام برند های ایرانی انتخاب کنیم به کیفیت، قیمت و ویژگی های آن محصول توجه می کنیم. در ادامه تمامی دسته بندی چسب کاشی به همراه محصول آن دسته را که بهترین فرمول چسب کاشی را داشته است به نمایش می گذاریم.

برند پومکس دارای بهترین مواد اولیه بوده

مواد اولیه برای ساخت چسب کاشی پودری و خمیری :

مواد اولیه استفاده شده در چسب کاشی این تفاوت را ایجاد کردند که چسب های خمیری و پودری چسبندگی بسیار قوی تری نسبت به چسب های سنتی داشته باشند و از ویژگی های کاربردی تری برخوردار باشند. در لیست زیر به تمامی مواد اولیه استفاده شده در فرمول چسب کاشی اشاره شده است.

  • آب
  • شن و یا ماسه
  • افزودنی برای چسب کاشی
  • آنتی فوم کربنات
  • پودر سنگ
  • رزین های پلیمری و سیمانی

بهترین مواد اولیه در فرمول چسب کاشی :

فرمول چسب کاشی
فرمول چسب کاشی

برند های تولید کننده چسب کاشی در قسمت انتخاب مواد اولیه برای ساخت انواع چسب کاشی و سرایمک به ویژگی های آن محصول و کیفیت مد نظر خود دقت می کنند. برای مثال برند پومکس مواد اولیه برای ساخت چسب کاشی خود را از کشور های دیگر وارد می کند. مواد اولیه وارداتی پومکس بسیار باکیفیت بوده و این باعث بالا تر رفتن قدرت و کیفیت در چسبندگی می شود.

فرمول چسب کاشی بر چه پایه ای است :

چسب کاشی پودر و خمیری بر پایه سیمان ساخته می شودند و اضافه کردن مواد شیمیایی به فرمول ساخت چسب کاشی این امکان را به ما می دهد تا از ویژگی های کاربردی آن محصول استفاده کنیم. برای مثال با اضافه کردن رزین و غلظت دهنده به فرمول چسب کاشی ضد آب می شود. چسب های کاشی که بر پایه سیمان هستن دو نوع بوده و در قسمت کیفیت باهم متفاوت هستن. چسب کاشی سفید رنگ به دلیل استفاده شدن سیمان سفید در ساخت آن با کیفیت تر بوده و بر خلافت چسب های خاکستری هستند.

ساخت چسب کاشی برای پروژه های مختلف :

همان طور که گفته شد با تغییر در فرمول ویژگی های چسب کاشی هم تغییر می کند. برای درک بهتر در لیست زیر به انواع چسب کاشی در پروژه های مختلف اشاره شده است که به ما نشان می دهد متفاوت بودن فرمول چسب کاشی چه عمل کردی بر روی کاربرد آن می گذارد.

  • چسب کاشی ضد آب : در استخر ها، سونا، جکوزی و مناطق شرجی _ ترکیب چسب با مواد افزودنی ضد آب.
  • چسب مخصوص پرسلان و اسلب : در پروژه هایی که از کاشی پرسلان و اسلب استفاده می کنند. _ بالا بردن کیفیت مواد و چسبندگی چسب کاشی.
  • چسب کاشی صنعتی : در مکان های صنعتی کار می شود و در برابر ارتعاش ها مقاوم است _ بالا بردن قدرت مکانیکی چسب.
  • چسب ضد اسید : در مکان هایی که مواد شیمیایی و خورنده وجود دارد _ مقاوم سازی چسب در برابر مواد اسیدی و بازی و بالا بردن مقاومت مکانیکی.

ملات چسب کاشی و طریقه ساخت چسب کاشی پودری :

معمولا برای درست کردن چسب کاشی و استفاده از ملات آن از یک روش کلی استفاده می کنیم. برای ساخت چسب کاشی ما به آب و در صورت نیاز به افزودنی چسب کاشی نیاز داریم. مهم است که برای افزودن آب مقداری که بر روی پاکت چسب گفته شده و یا کارشناسان معلوم کردن استفاده کنید. برای مثال بیشتر برند ها برای پاکت های 20 کیلوگرمی خود 6 لیتر آب را برای آماده کردن ملات پیشنهاد می دهند.

در مراحل بعد ما به همزدن ملات می پردازیم که بیشتر مسئله کنترل زمان مترح است. زمان مخلوط کردن آب با پودر چسب کاشی 15 ال 20 دقیقه بوده و بعد از این زمان ما به ملات 5 دقیقه استراحت می دهمیم تا حالت خمیری به خود بگیرد. بعد از زمان استراحت ملات را چند دور هم زده تا کاملا یک دست شود. حال ملات قابل استفاده است.

تفاوت بین فرمول چسب کاشی پودری و خمیری :

تفاوت های بسیار زیادی بین چسب کاشی پودری و خمیری وجود ندارد و فقط در قسمت حالت فیزیکی است که این دو محصول باهم متفاوت هستند. چسب کاشی پودری تنوع بیشتری در نوع کارکرد و کیفیت دارد و همچنین روش ساخت چسب کاشی متفاوت است اما چسب کاشی خمیری در بیشتر برند ها یک و یا دو مدل بوده و بسیار راحت تر برای مصرف آماده می شنود.

بررسی بهترین فرمول چسب کاشی ضد آب، ضد اسید و…

در این قسمت لیست بهترین چسب کاشی با ویژگی های گفته شده برای شما درست شده. تمامی محصولات گفته دارای کیفیت بالایی هستن و در رابطه با ویژگی و کاربرد در نوع خودشون بی نظیرن. فرمول چسب کاشی تمامی محصولات توسط برند خود محصول ساخته شده.

  • چسب کاشی ضد اسید : چسب دو جزئی و سه جزئی ضد اسید پومکس
  • چسب کاشی ضد آب پودری : پاورفول و پرسلان پلاس پومکس (بهترین چسب کاشی پودری پومکس)
  • چسب کاشی ضد آب خمیری : C800 پومکس
  • چسب کاشی صنعتی : چسب کاشی و اسلب دو جزئی صنعتی پومکس

راهنمایی برای خرید چسب کاشی پودری و خمیری :

شما می توانید برای دریافت بهترین پیشنهاد ها و پیدا کردن کاربردی ترین محصول برای پروژه خود با کارشناسان کالینول ارتباط حاصل فرمایید تا به شکل کامل تمامی محصولات مورد نظر را برای شما معرفی و انتخاب کنند. در صورت نیاز کارشناسان ما برای بررسی و مشاهده پروژه به صورت حضوری اقدام کرده تا بهترین مشاوره را به شما بدهند.

آیا طریقه ساخت چسب کاشی صادراتی متفاوت است ؟

برای جواب دادن به این سوال بهتر است یک برند موفق در صادر کردن محصولات را بررسی کرد. برند پومکس در صادر کردن چسب کاشی و انواع افزودنی بتن بسیار موفق عمل کرده. می توان گفت به دلیل بالا بودن کیفیت و استاندارد بودن فرمول چسب کاشی است که محصولات پومکس توانسته در قسمت صادر کردن محصولات خود خوب عمل کند.

کالینول برای ارسال محصولات خود برای مناطق دور و یا خارج کشور بسته بندی مخصوصی در نظر داشته تا تمامی محصولات بدون مشکل به دست مشتریان برسد.

دستگاه صنعتی برای ساخت چسب کاشی پودری و خمیری :

دستگاه های مخصوص تولید چسب کاشی از سه بخش تشکیل شده اند : قسمت تجهیزات اختلاط، اکسترژن و بسته بندی. تمامی این قسمت ها در خط تولید ساخت چسب کاشی نقش بسیار مهمی داشته و نیاز به تنظیمات دقیق دارند. هر یک از این قسمت ها به صورت کامل اتومات و یا نیمه اتومات بوده و نسبت به ویژگی محصول تنظیم می شوند. نکات زیر در رابطه با قسمت های گفته شده است.

محصولاتی که می توان در این دستگاه تولید کرد :

این دستگاه توانایی تولید انواع چسب خمیری، افزودنی بتن و همچنین چسب های دو جزئی و سه جزئی را دارد. برای تولید چسب های ضد آب و ضد اسید می توان از همین دستگاه استفاده کرد و فقط در قسمت اختلاط و اکسترژن تغییراتی ایجاد کرد. در ادامه به بررسی قسمت های مهم دستگاه (اختلاط، اکسترژن و بسته بندی) می پردازیم.

طریقه ساخت چسب کاشی در قسمت اختلاط :

قسمت اختلاط که اولین مرحله برای درست کردن چسب کاشی است از تهجیزات مخصوص مخلوط کردن چسب کاشی تشکیل شده است. تنظیمات این قسمت رابطه مستقیم با ویسکُزیته (گرانروی) چسب دارد. گرانروی به مقاومت مایع و یا گاز به جاری شدن است. برای مثال گرانروی فرمول چسب کاشی خمیری بسیار بیشتر است از گرانروی آب.

در صورتی که گرانروی چسب کاشی متوسط بود می بایست دستگاه را به میکسر های دو محوره و یا سه محوره مجهز کرد و اگر گرانروی بسیار بالا باشد می بایست یک میکسر سیاره ای دوگانه را در دستگاه قرار بگیرد. این میکسر ها برای خراش دادن و مخلوط کردن مواد اولیه به کار می روند.

اکستروژن در خط تولید ساخت چسب کاشی :

دستگاه اکستروژن که بعد از قسمت اختلاط قرار دارد وظیفه قرار دادن مواد خام چسب کاشی در قالب های مخصوص را بر عهده دارد. مهم ترین قسمت برای ساخت چسب کاشی در قسمت اول بوده اما در مرحله اکستروژن مواد می بایست یک سطح مقطع یکسان داشته باشند و در قالب های کیسان ریخته شده باشند.

بسته بندی بعد از ساخت چسب کاشی :

بسته بندی محصولات می تواند به دو صورت تمام اتومات و یا نیمه اتومات باشد. این قسمت به سلیقه برند تولید کننده محصول تنظیم شده و در برندینگ و نشان دادن برتری فرمول چسب کاشی اثر مستقیم دارد.

طریقه ساخت چسب کاشی بدون دستگاه صنعتی :

بهتر است به این نکته توجه داشت که برای درست کردن چسب کاشی بدون لوازم صنعتی کیفیت محصول پایین آمده و در شرایط خاص عملکردن مناسبی از خود نشان نمی دهد. اما در کل برای ساخت چسب کاشی شما به یک فرمول غیر صنعتی احتیاج دارین. مواد اولیه را خریداری کرده و با روش های گفته شده در فرمولاسیون به درست کردن ملات بپردازید.